Πληροφορίες για την Εταιρεία μας.
Τα Πρόσωπα.
Ευκαιρίες Εργασίας.
Οι Πελάτες μας.

Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρισή σας.ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ή ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΠΛΑΚΕ ΧΕΡΙ ΜΕ ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΑΝΙΝΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ


ΙΩΛΚΟΣ.
ΥΙΟΙ ΠΑΡΙ ΣΔΡΟΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.

Πλαστικά υλικά συσκευασίας,
Πλαστικές τσάντες εμπορίου.
Χατζημιχάλη 14 - Βόλος.
Τηλέφωνο: 24210 66092
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ ΜΑΛΑΚΟ (LDPE) ή ΣΚΛΗΡΟ (HDPE) ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΧΟΣ ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ή ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΦΤΑ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΕΛΑΚΙ (T-SHIRT) ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΧΕΡΙ (SOFT LOOP) ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΚΛΗΡΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΚΟΙ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΦΙΛΜ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΩΤΟΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΣΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ 1 ΩΣ 5 ΕΤΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΙΩΛΚΟΣ. ΥΙΟΙ ΠΑΡΙ ΣΔΡΟΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. Πλαστικά υλικά συσκευασίας, Πλαστικές τσάντες εμπορίου.

Η Εταιρεία μας.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην επεξεργασία πολυαιθυλενίου για την παραγωγή πλαστικών ειδών συσκευασίας κυρίως πλαστικών σακουλών, εκτύπωση εμπορικών σημάτων και εκτύπωση χάρτινων τσαντών εμπορικών καταστημάτων. Τα προϊόντα τα οποία παράγει η επιχείρηση είναι τσάντες νάυλον και τσάντες χάρτινες οι οποίες χρησιμοποιούνται από εμπορικά καταστήματα και άλλα είδη συσκευασία όπως πλαστικοί σάκοι για συσκευασία λιπασμάτων κλπ.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην επεξεργασία πολυαιθυλενίου για την παραγωγή πλαστικών ειδών συσκευασίας κυρίως πλαστικών σακουλών, εκτύπωση εμπορικών σημάτων και εκτύπωση χάρτινων τσαντών εμπορικών καταστημάτων.

Τα προϊόντα τα οποία παράγει η επιχείρηση είναι τσάντες νάυλον και τσάντες χάρτινες οι οποίες χρησιμοποιούνται από εμπορικά καταστήματα και άλλα είδη συσκευασίας όπως πλαστικοί σάκοι για συσκευασία λιπασμάτων κλπ.

 

 

Οι πρώτες ύλες.

Η επιχείρηση για την επίτευξη του παραγωγικού της προγράμματος χρησιμοποιεί ως πρώτες ύλες πολυαιθυλένιο, μελάνια, διαλυτικά, χεράκια καθώς και χάρτινες τσάντες. Όλα τα παραπάνω υλικά τα προμηθεύεται από εγχώριους προμηθευτές, ενώ το πολυαιθυλένιο το προμηθεύεται από εταιρίες παραγωγής του εξωτερικού.

 

Η παραγωγική διαδικασία.

Σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, παρεμβαίνουν διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. Ο υπεύθυνος της παραγωγής ελέγχει κατά πόσο τηρούνται οι προδιαγραφές του εντύπου παραγωγής και σε περίπτωση που αποκλίνουν παρεμβαίνει και διορθώνει τα όποια σφάλματα παραγωγής ώστε το τελικό προϊόν να έχει τα επιθυμητά τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Τα προϊόντα μας.

Η επιχείρηση ασχολείται με την ανάπτυξη νέων προϊόντων σχετικά με την ποιότητα του υλικού, του τρόπου εκτύπωσης και άλλων χαρακτηριστικών του υλικού μέσα από διεργασίες που μπορούν να χαρακτηριστούν καινοτόμες και αφορούν την πραγματοποίηση πειραμάτων με διάφορα είδη πλαστικού και την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων στην παραγωγή νέων προϊόντων ή στη βελτίωση των χαρακτηριστικών των ήδη υπαρχόντων.

 

Αρχή Σελίδας.