Τα Νέα της εταιρείας μας.

Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρισή σας.ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ή ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΠΛΑΚΕ ΧΕΡΙ ΜΕ ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΑΝΙΝΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ


ΙΩΛΚΟΣ.
ΥΙΟΙ ΠΑΡΙ ΣΔΡΟΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.

Πλαστικά υλικά συσκευασίας,
Πλαστικές τσάντες εμπορίου.
Χατζημιχάλη 14 - Βόλος.
Τηλέφωνο: 24210 66092
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ ΜΑΛΑΚΟ (LDPE) ή ΣΚΛΗΡΟ (HDPE) ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΧΟΣ ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ή ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΦΤΑ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΕΛΑΚΙ (T-SHIRT) ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΧΕΡΙ (SOFT LOOP) ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΚΛΗΡΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΚΟΙ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΦΙΛΜ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΩΤΟΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΣΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ 1 ΩΣ 5 ΕΤΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΙΩΛΚΟΣ. ΥΙΟΙ ΠΑΡΙ ΣΔΡΟΛΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. Πλαστικά υλικά συσκευασίας, Πλαστικές τσάντες εμπορίου.

Τα Νέα μας.

:: 01/05/2008 ::

Παράγουμε με ευαισθησία για το περιβάλλον.

Διαθέτουμε το νέο φωτοδιασπώμενο υλικό που όταν έρχετε σε επαφή με το φώς, το οξυγόνο και την υγρασία του περιβάλλοντος, αυτοδιασπάτε σε ένα έως πέντε χρόνια, ανάλογα βέβαια και με τις συνθήκες.

 

:: 01/04/2008 ::

www.sdrolias.com.gr

Σε συνεργασία με την Computer Life, αναπτύξαμε τον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας. Από 01/06/2007 η σελίδα μας θα ενημερώνεται καθημερινά.